Skipass inclus!
Aprica - Pârtii chiar în faţa uşii!

Aprica este situată la o altitudine de 1.181 m în frumoasa vale Valtellina, în nordul Lombardiei. Staţiunea de iarnă cu cca. 1.600 locuitori se află la est de Passo dell‘Aprica, care este o trecătoare foarte importantă din Valtellina la Valcamonica. Aici vă stă la dispoziţie infrastructură modernă în natură minunată. Multe din cazări se află chiar lângă pârtii şi vă permit astfel un acces fără probleme la domeniul schiabil variat. Puteţi alege dintre mai multe coborâri panoramice, care duc până în vale în sat. În special familiile şi începătorii se vor simţi excelent aici, clima însorită şi binefăcătoare au grijă să facă din concediul dvs. o experienţă de neuitat, Şi în afara pârtiilor vă puteţi bucura de zilele de vacanţă la maxim, de exemplu la piscina acoperită, la sala de căţărări sau la patinoar.

Seara în Aprica o puteţi petrece la fel ca şi ziua pe pârtie, deoarece refugiile vă invită să mai petreceţi aici câteva ore plăcute. Après-Ski Baradello Show & Snack Bar sau Bar Ombrello sunt puncte de întâlnire îndrăgite. Numeroase baruri şi locale îi aşteaptă pe iubitorii de petrecere şi după coborârea în sat. Dacă vreţi totuşi să petreceţi seara mai dibamic aveţi de unde alege: de la patinoar, tururi de schi ghidate şi drumeţii cu rachetele de zăpadă până la perete de gheaţă artificial penrtu căţărări. Pe cei cu gusturi mai liniştite îi aşteaptă numeroase restaurante cu delicioase specialităţi locale. Şi piscina acoperită cu instalaţii de spa vă oferă multe ore de relaxare.

Skipass-ul "Aprica" vă permite accesul la 50 km de pârtii la altitudini de până la 2.270 m, de acoperit comod cu cele 16 instalaţii pe cablu. Aici vă puteţi pune schiurile chiar la cazare şi schia până la staşia de vale. Domeniul schiabil este dominat de pârtii uşoare şi medii, există însă şi câteva negre. Deosebit de frumoasă este "Superpanoramica", cu cei 6 km ai săi fiind cea mai lungă pârtie din domeniul schiabil, cu o vedere uimitoare aupra domeniului schiabil. O provocare pentru schiorii cu experienţă este "Magnolta inferioare", cu cca. 2 km lungime. În ciuda climei blânde şi însorite Aprica este un domeniu schiabil foarte sigur în ceea ce priveşte zăpada şi în plus peste 80% din pârtii pot acoperite şi cu zăpadă artificială. Funpark-ul "Initial" cu kickere, boxe şi wallrides variate este destinaţia perfectă pentru freestyler şi dispune chiar de propria instalaţie pe cablu şi instalaţie de nocturnă.

Pitorescul peisaj din jurul Aprica vă oferă multe pârtii variate de schi fond. Iubitorii disciplinei nordice găsesc aici cca. 17,5 km. 7 km de pârtii asigură şi posibilităţi pentru stil skating. Încercaţi aşadar şi schiurile pentru schi fond şi experimetaţi pârtiile Aprica şi la o altă viteză. Şi pârtia la altitudine Magnolta (1.850 m), cu grad de dificultate mediu vă promite în plus şi vederi minunate în aerul clar de iarnă.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Hotel Posta, Aprica, Italia

Verifica tarife si disponibilitate