Skipass inclus!
Obsteig - paradisul schiului de tur─â pe Gr├╝nberg!

Obsteig se afl─â pe un platou ├«nsorit deasupra V─âii Inn. Satul alpin idilic este cea mai vestic─â comun─â de pe Platoul Mieminger ╚Öi este a╚Öezat ├«ntr-un cadru pitoresc ├«n peisajul montan tirolez, ├«nconjurat de rezerva╚Ťia natural─â L├Ąrchenwiesen. Obsteig este alc─âtuit din mai multe cartiere ╚Öi c─âtune, ├«n care locuiesc ├«n total aproximativ 1.300 de localnici. Satul ╚Öi ├«mprejurimile sale ofer─â fundalul perfect pentru o vacan╚Ť─â de familie ├«mplinit─â. Zona pentru copii de pe Gr├╝nberg ╚Öi numeroasele op╚Ťiuni de joac─â, precum ╚Öi traseele de drume╚Ťie prin paji╚Ötile de larice acoperite de z─âpad─â ╚Öi Holzleitensattel asigur─â c─â nu exist─â niciodat─â un moment de plictiseal─â. Puternicul castel Klamm, care troneaz─â pe un deal nu departe de centrul satului Obsteig, ofer─â o excursie captivant─â ├«n Evul Mediu. Castelul restaurat din v├órful dealului este cunoscut din serialul TV "Der Bergdoktor", unde este prezentat sub numele de "Schloss Sonnenstein". ├Än afar─â de p─ârin╚Ťi ╚Öi copii, ╚Öi schiorii de tur─â au parte de o ofert─â avantajoas─â ├«n Obsteig. Platoul ├«nsorit este considerat centrul turismului bl├ónd de iarn─â ╚Öi ofer─â condi╚Ťii ideale pentru ture de schi ├«n siguran╚Ť─â pe munte ╚Öi cobor├óri fantastice pe z─âpad─â ad├ónc─â.

├Än regiunea de vacan╚Ť─â Mieming & Tirol Mitte, o vacan╚Ť─â activ─â departe de p├órtii este posibil─â ├«n toate aspectele sale. Ob╚Ťine╚Ťi gratuit "G├Ąste.Card" de la biroul de informare turistic─â sau de la gazda dumneavoastr─â, cu care pute╚Ťi profita de un program variat de activit─â╚Ťi. Acesta include tururi ghidate cu rachete de z─âpad─â sau schiuri de fond, drume╚Ťii cu lanterne sau distrac╚Ťie clasic─â cu sania. De asemenea, pute╚Ťi utiliza gratuit skibus-ul ╚Öi pute╚Ťi ├«nchiria gratuit s─âniu╚Ťe. O destina╚Ťie popular─â pentru excursii ╚Öi interesant─â pentru copii este H├Âhenburg Klamm. Cu turnul s─âu ├«nalt ╚Öi zidurile vechi, colosul restaurat din secolul al XIII-lea ├«i transport─â pe vizitatori direct ├«n Evul Mediu. Distrac╚Ťia obligatorie a patinajului pe ghea╚Ť─â poate fi experimentat─â pe mai multe patinoare din ├«mprejurimi. Cea mai apropiat─â op╚Ťiune este la lacul de sc─âldat Mieming, unde o suprafa╚Ť─â de aproximativ 900 m┬▓, proiectoare ╚Öi muzic─â de fundal ├«i a╚Öteapt─â pe patinatori ╚Öi plimb─âre╚Ťi. Alte patinoare de ghea╚Ť─â artificial─â sunt disponibile la patinoarul Telfs, arena de ghea╚Ť─â artificial─â Silz ╚Öi patinoarul artificial Wildermieming. Dac─â prefera╚Ťi s─â explora╚Ťi natura ├«nconjur─âtoare, ar trebui s─â face╚Ťi o excursie pe cele cinci trasee tematice de drume╚Ťie din "Alpinpark". Traseele pornesc de la Obsteig, trec├ónd prin Mieming, p├ón─â la Wildermieming ╚Öi sunt m─ârginite de panouri informative care ofer─â, printre altele, informa╚Ťii despre flora ╚Öi fauna local─â. Pentru a v─â bucura de peisajul alpin tirolez ├«ntr-un mod confortabil, v─â recomand─âm o plimbare panoramic─â cu tr─âsura tras─â de cai pe platoul ├«nsorit. Dac─â urma╚Ťi Mieminger Stra├če pe o distan╚Ť─â de aproximativ 12 km, ve╚Ťi ajunge la Telfs, unde un centru sportiv mare v─â invit─â s─â v─â bucura╚Ťi de activit─â╚Ťi de interior pe vreme rea. Aici pute╚Ťi s─â v─â bucura╚Ťi de patinaj pe ghea╚Ť─â, bowling, squash ╚Öi tenis, s─â v─â c─â╚Ť─âra╚Ťi ├«n sala de gimnastic─â tripl─â ╚Öi s─â face╚Ťi o pauz─â ├«n restaurantul al─âturat. Complexul include, de asemenea, o piscin─â interioar─â complet reproiectat─â, cu zon─â de saun─â ╚Öi solar, pentru ca relaxarea s─â nu fie neglijat─â ├«n vacan╚Ť─â.

Pe Gr├╝nberg (1.497 m), muntele local din Obsteig, exist─â un mic domeniu schiabil pentru familii, care ajunge p├ón─â la 1.102 m deasupra nivelului m─ârii. Panta u╚Öoar─â, cu o p├órtie de 1,3 km, este ideal─â pentru copii ╚Öi pentru primele ├«ncerc─âri de schi ale ├«ncep─âtorilor ╚Öi este u╚Öor de gestionat ╚Öi de c─âtre p─ârin╚Ťi. Un loc de joac─â de iarn─â mare ╚Öi plat ├«i a╚Öteapt─â pe tinerii ├«ncep─âtori la schi, care sunt transporta╚Ťi pe p├órtie pe cinci covoare magice pentru a-╚Öi ├«ncerca ├«ndem├ónarea la numeroasele obstacole colorate. Telescaunul Gr├╝nberg, aflat l├óng─â p├órtie, duce pu╚Ťin mai sus, unde o p├órtie albastr─â de 700 de metri ├«i a╚Öteapt─â pe adul╚Ťii ├«ncep─âtori ╚Öi pe schiorii ╚Öi snowboarderii avansa╚Ťi. De asemenea, la ie╚Öirea din Schlepper exist─â un scaun panoramic, de pe care se poate observa cu u╚Öurin╚Ť─â ├«ntregul peisaj. Sub p├órtia de aventur─â se afl─â Gr├╝nberg-Alm, unde cei mici ╚Öi cei mari se pot bucura de b─âuturi r─âcoritoare. Aici exist─â op╚Ťiunea de ├«ngrijire a copiilor ╚Öi un loc de joac─â de aventur─â adiacent, de unde pista este minunat vizibil─â. O p├órtie de s─âniu╚Ö ├«ncepe, de asemenea, deasupra benzii transportoare mari ╚Öi duce ├«n jos spre parcarea cu ma╚Öini. Intrarea ├«n domeniul schiabil de tur─â este situat─â l├óng─â punctul de ├«nt├ólnire al ╚Öcolii de schi. Un total de trei trasee duc din parcare ├«n peisajul montan acoperit de z─âpad─â. Pista de schi de tur─â nepreg─âtit─â ├«i duce pe schiorii de tur─â la traseul spre Sauwetterh├╝tte, printre altele. Turul de 1,5 ore v─â duce pe p├órtie p├ón─â la cabana de pe v├órful Gr├╝nberg, la o altitudine de aproximativ 1.500 de metri. Turul de 2 ore p├ón─â la Lacke este potrivit pentru ├«ncep─âtori ╚Öi v─â r─âspl─âte╚Öte cu o priveli╚Öte fantastic─â a V─âii Inn la sosire. Al treilea traseu duce la muntele panoramic Simmering, la 2.096 de metri. Aceast─â excursie ceva mai dificil─â dureaz─â aproximativ 3 ore. ├Äncep─âtorii pot rezerva tururi ghidate ├«n Obsteig ╚Öi pot ├«nchiria echipamentul potrivit de la ╚Öcoala de schi local─â.

Mieming ╚Öi Obsteig au fiecare opt p├órtii de schi fond, cu o lungime total─â de aproximativ 38 km, dintre care unele trec prin p─âduri de larice ╚Öi c─âtune, altele ├«n apropierea satelor sau prin spa╚Ťii deschise. Pe l├óng─â aspectul sportiv, v─â pute╚Ťi bucura de natur─â ├«n lini╚Öte ╚Öi pace. V─â a╚Öteapt─â at├ót trasee de skating, c├ót ╚Öi trasee clasice de dificultate u╚Öoar─â ╚Öi medie. Cel mai lung traseu din regiune este "Gurgltal Loipe", cu 18,8 km, care este recomandat schiorilor avansa╚Ťi. Cu toate acestea, ├«ncep─âtorii nu sunt neglija╚Ťi: ├Än fiecare duminic─â sunt oferite cursuri de ini╚Ťiere pentru ace╚Ötia. Participarea la aceste cursuri ╚Öi schiatul pe p├órtii este gratuit─â cu cardul G├Ąste.Card. Cu peste 80 de zile de z─âpad─â pe an ╚Öi p├órtii perfect ├«ngrijite, regiunea Sonnenplateau Mieming & Tirol Mitte poart─â sigiliul de aprobare al p├órtiilor de schi fond tirolez.

vezi mai multe

Sejururi individuale catre Hotel Post, Tirol, Austria

Verifica tarife si disponibilitate