Skipass inclus!
Krimml - Distracţie divină pe plăci!

Idilica localitate Krimml este situată la o altitudine de 1076 m la sfârşitul văii Gerlos. Altfel decât Gerlos şi Zell, Krimml este în Oberpinzgau şi astfel nu în Tirol, ci în Landul Salzburg. Unul din farmecele sale este natura neatinsă şi posibilităţile foarte bune de schi. Pârtii de vis, instalaţii moderne şi drumeţii romantice fac din concediul dvs. de iarnă o adevărată plăcere. Foarte cunoscut este Krimml cascadele luminate spectacular seara şi care sunt o destianţie obligatorie pentru orice turist în staţiune. Fie că este vorba de o plimbare cu caleaşca trasă de cai, de câteva ore pe derdeluş sau de o plimbare pe zăpadă de-a lungul Krimmler Ache - de plictis nu poate fi vorba! Localitate de dimensiuni reduse vă oferă acces bun la Zillertal Arena cu în total 139 km de pârtii şi 52 instalaţii pe cablu.

Zillertalul este cunoscut ca o adevărată fortăleaţă a Après-Ski-ului în Austria şi Krimml nu face excepţie. Refugiile, barurile şi restaurantele vă invită la distracţie şi gustărele. La „Castello Schirmbar“ sau la „Schönmoosalm“ vă puteţi relaxa la un pahar, iar dacă vreţi petrecere „Krimmler Kuhstall“ vă aşteaptă cu uşile deschise. O excursie la îngheţatele cascade din Krimml, fie că pe cont propriu sau cu un grup şi ghid la lumina torţelor sau o plimbare cu caleaşca trasă de cai prin peisajul înzăpezit - inimile romanticilor vor bate mai tare! Relaxare sau petrecere, pentru orice dispoziţie nu vă vor lipsi ofertele.

Cu skipass-ul "Zillertaler Superskipass" puteţi alege între 542 km pârtii în domenii schiabile Hochfügen, Spieljoch Hochzillertal, Zillertal Arena (Zell, Gerlos, Königsleiten, Wald, Krimml şi Gerlosstein), Penken, Ahorn, Horberg şi domeniul schiabil glaciar Zillertal 3000 (Mayrhofen, Finkenberg, Eggalm, Rastkogl, gheţarul Hintertuxer), precum şi în Wildkogel-Arena la Bramberg. Între care legătura este asigurata exemplar de un serviciu gratuit de transport (v. regiunea de schi). Krimml aparţine de Zillertal Arena şi vă oferă astfel acces fără probleme la 147 km de pârtii şi 52 instalaţii pe cablu la o altitudine de până la 2500 m. Din localitate ajungeţi la cele câteva pârtii ale Gerlosplatte precum şi la pantele însorite ale Königsleitenspitze. Zillertal Arena vă oferă coborâri variate pentru toate gusturile, coborârea de vale cea mai lungă, cu 9,7 km duce de la Stoanmandl prin Ebenfeld până la staţia de vale Isskogl. Experţii pot accepta provocarea pe care o constituie neagră "Abfahrt Nr. 6" ("Coborârea Nr. 6") la Krummbachtal, pe când teritoriu iubitorilor de zăpadă adâncă şi Free-ride este în jurul Gerlos. Freestylerii sunt aşteptaţi la "Hot Zone Snowpark". Pe Mega-Halfpipe (100 m lungime, 14 m laţime) distracţia este garantată! În plus vă stau la dispoziţie versanții cu zăpadă adâncă ale Sportbahn Kapaun, Wilder Krimml şi Kreuzjoch, făcute pe măsura boarderilor! Pârtiile pentru copii şi grădiniţa cu program special pentru copii au grijă de cei mici. Pe lângă instalația Isskogelbahn, circulă acum și noua instalație Dorfbahn din Gerlos până în inima arenei Zillertal. Noua telecabină cu 10 locuri construită pentru sezonul 2016/17 dispune de stație de vale impresionantă cu magazin de articole sportive, închiriere de echipament și depozit pentru echipament, la care se adaugă peste 200 de locuri de parcare. Ca ”delicatesă” în Zillertal vă recomandăm o excursie la gheţarul Hintertuxer, care datorită mărimii sale şi pârtiilor exigente face parte din cel mai bun gheţari ai Alpilor.

Zillertal nu este cunoscută doar datorită pârtiilor sale de schi alpin - şi schiorii fond sunt aşteptaţi cu drag - în total 200 km alcătuie un adevărat paradis pentru aceştia! Schiorilor fond le stau la dispoziţie în Zillertal Arena în total 50 km de trasee preparate. Experţii preferă mai degrabă ruta la altitudine de pe Gerlosplatte, în Parcul Naţional Hohe Tauern. Aici puteţi profita de 8 km la o altitudine de 1.655 m, cu o vedere minunată. În localitatea învecinată Nachbarort "Wald" se află în plus accesul la ruta de 200 km "Pinzgau-Loipe", cu parcursuir foarte bine îngrijite şi variate.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Hotel Post, Gerlos-Königsleiten, Austria

Verifica tarife si disponibilitate