Charter Malta - Hotel Cavalieri, cu plecare din Bucuresti

Hotelul Cavalieri Art este situat pe plaja ora╚Öului St. Julian's ╚Öi ofer─â o teras─â ╚Öi o piscin─â pe malul m─ârii. Toate camerele acestui hotel, cu o loca╚Ťie excelent─â in golful Spinola, au aer condi╚Ťionat ╚Öi WiFi gratuit.

Pe terasa la soare a hotelului sunt disponibile umbrele, sezlonguri, cabine de schimb si dusuri. Oaspe╚Ťii au la dispozi╚Ťie ╚Öi o piscin─â interioar─â, care este inc─âlzit─â in perioada aprilie - noiembrie.

Hotelul Cavalieri serveste un mic dejun tip bufet, masa de pranz ╚Öi cina, cu preparate din buc─ât─âria mediteraneean─â si specialit─â╚Ťi locale. Sala de mese principal─â are vedere la golful St. Julian's. Vara, oaspe╚Ťii pot lua masa in aer liber, iar pe teras─â sunt organizate frecvent gr─âtare.

Hotelul este situat la 300 de metri de barurile și restaurantele din zona animată Paceville. In apropiere opresc autobuzele spre Valletta, Sliema si terminalul de feriboturi care asigură legătura cu Insula Gozo. Parcarea gratuită este oferită in functie de disponibilitate.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Cluj Napoca catre Cavalieri Art Hotel, Malta, Malta

Verifica tarife si disponibilitate