Charter Creta - Heraklion - Minos Beach Art Hotel, cu plecare din Targu Mures

Aceast─â proprietate este la 9 minute pe jos fa╚Ť─â de plaj─â. Avand o locatie uimitoare lang─â coast─â, hotelul Minos Beach Art ofer─â o galerie de art─â si un centru de s─ân─âtate si infrumusetare excelent, precum si mic dejun gratuit si parcare.

Aflat la doar 800 de metri de centrul or─âselului Agios Nikolaos, hotelul Minos Beach Art are diverse tipuri de spatii de cazare, de la suite la vile exclusiviste. Toate sunt bine dotate cu o gam─â larg─â de facilit─âti, inclusiv TV LCD, iar unele au cad─â spa.

Relaxati-v─â in atmosfera superb─â asigurat─â de gr─âdinile si piscinele hotelului Minos Beach. Admirati privelistea uimitoare oferit─â de mare si golf. Puteti inota de-a lungul liniei de coast─â pitoresti din jurul complexului sau v─â puteti bucura de activit─âti sportive acvatice precum canotaj si scufund─âri. De asemenea, puteti beneficia de tratamentele relaxante oferite de centrul de s─ân─âtate si wellness al hotelului Minos Beach Art.

Minos Beach Art organizeaz─â colectii cu lucr─âri ale unor artisti contemporani greci si internationali. Admirati operele de art─â superbe care impodobesc proprietatea.

Restaurantul de pe falez─â serveste preparate haute cuisine si delicatese din fructe de mare. Acesta este locul perfect pentru a v─â relaxa si a v─â bucura de atmosfera linistit─â si pitoreasc─â. In fata hotelului exist─â o statie de autobuz cu servicii directe c─âtre Elounda si Agios Nikolaos.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bacau catre Minos Beach Art Hotel, Creta, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate