Charter Dubai - Burjuman Arjaan by Rotana - Dubai, cu plecare din Cluj Napoca

BurJuman Arjaan by Rotana Dubai isi invit─â oaspetii s─â se bucure de un nivel de design exclusivist, de lux, elegant─â si de preparate culinare, indiferent dac─â sunt c─âl─âtori de afaceri sau turisti. Acest renumit hotel de apartamente se afl─â in mijlocul cartierului istoric, bogat cultural si plin de viat─â Bur Dubai. Hotelul face parte dintr-un complex multifunctional, care include un centru comercial si un turn cu birouri de lux. Situat la doar cativa pasi de statia de metrou si oferind acces usor la toate atractiile turistice majore si cartiere de afaceri, totul este conceput pentru confortul si pl─âcerea dumneavoastr─â.

BurJuman Arjaan by Rotana, Dubai ofer─â o experient─â impresionant─â in fiecare dintre cele 148 de suite spatioase. Toate unit─âtile de cazare sunt proiectate si mobilate pentru cel mai exigenti oaspeti pentru a asigura o experient─â de neuitat. Pl─âcute, moderne si bine luminate, toate suitele includ o zon─â de lounge separat─â, cu canapea, dar si chicinet─â si zon─â de luat masa, iar oaspetii se pot bucura de vedere panoramic─â la enigmaticul oras Dubai in care vechiul se imbin─â cu noul, precum si la zona plin─â de viat─â Dubai Creek.

Pentru a beneficia de o experient─â complet─â la BurJuman Arjaan by Rotana, oaspetii se pot bucura de o serie de facilit─âti de 5 stele. Oaspetii se pot mentine in form─â la sala de gimnastic─â complet echipat─â, se pot relaxa si destinde la piscina in aer liber cu facilit─âti pentru copii si pot savura o selectie de delicii culinare in restaurantul The Gallery deschis pe tot parcursul zilei.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Cluj Napoca catre Burjuman Arjaan by Rotana - Dubai, Dubai, Emiratele Arabe Unite

Verifica tarife si disponibilitate