Gavimar Ariel Chico Club Resort este situat la aproximativ 100 de metri de plaja cu nisip, avand in jur restaurante, baruri si magazine. Hotelul are aer conditionat, receptie 24h, lobby bar, Wi-Fi, parcare, gradina, piscina exterioara cu sezlonguri si umbrele de soare, piscina pentru copii, camera bagaje, restaurant bufet cu terasa, bar la piscina, sala fitness, teren de minigolf (taxa extra), cursuri de aerobic si zumba, bowling, biliard, tir cu arcul, darts, tenis de masa, volei, zona spa, miniclub, spectacole de seara si muzica live, sala de jocuri.
Alte informatii:
Pentru statiunile din nord si est, transferul inclus in pachet este tip shuttle cu timp de asteptare aproximativ o ora. La cerere si contra cost se poate opta pentru transfer privat. Asistenta turistica este telefonica pentru un numar de pasageri mai mic de 20 de persoane.
Web: www.gavimar-hotels.com

vezi mai multe

Handling Fee; Transfer Shuttle ; Avion CLUJ - PALMA DE MALLORCA 2024 WIZZ JOI Cluj Napoca - Palma de Mallorca; Taxa aeroport; Avion PALMA DE MALLORCA - CLUJ 2024 WIZZ JOI Palma de Mallorca - Cluj Napoca; Package discount; Package commission; Rounding

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Timisoara catre Ariel Chico Club Resort Gavimar, Palma de Mallorca, Spania

Verifica tarife si disponibilitate