Charter Creta - Heraklion - Ariadne Palace, cu plecare din Baia Mare

Amplasare

Acest hotel se afl─â la Hersonissos, la cam 14 km de plaj─â.

Dot─âri

In aceast─â unitate cu o recep╚Ťie, clien╚Ťii pot alege intre 19 camere. Hotelul dispune de o camer─â de bagaje, de un spa╚Ťiu cu televizor, de o sal─â de jocuri, de un serviciu de transfer, la anumite ore de room service, de un serviciu de apel de trezire, de un serviciu de sp─âl─âtorie ╚Öi cur─â╚Ť─âtorie ╚Öi de o zon─â pentru fum─âtori. In zonele comune, clien╚Ťii au la dispozi╚Ťie acces Wi-Fi (gratuit). O gr─âdin─â ofer─â mai mult spa╚Ťiu pentru relaxare ╚Öi odihn─â in aer liber. Cei ce c─âl─âtoresc cu autoturismul propriu il pot parca gratuit in parcarea locului de cazare.

Locul de cazare

In camere se g─âsesc o buc─ât─ârie ╚Öi o baie, iar aparatul de aer condi╚Ťionat creeaz─â o atmosfer─â pl─âcut─â. In majoritatea spa╚Ťiilor de cazare clien╚Ťii beneficiaz─â de vedere spre mare de pe balcon sau de pe teras─â. Camerele au un pat dublu. Op╚Ťional pot fi rezervate dormitoare separate. Lucrurile de valoare pot fi p─âstrate in siguran╚Ť─â intr-un seif. Exist─â o chicinet─â echipat─â cuprinz─âtor cu un frigider, un minifrigider, un aragaz ╚Öi un aparat pentru cafea/ceai. Telefonul, televizorul ╚Öi WiFi-ul (gratuit) ofer─â un concediu confortabil. In baia dotat─â cu un du╚Ö ╚Öi o cad─â dispune de un usc─âtor de p─âr. Pentru familiile cu copii stau la dispozi╚Ťie camere de familie.

Sport/divertisment

Piscina exterioar─â cu zon─â pentru copii se potrive╚Öte perfect pentru odihn─â activ─â ╚Öi antrenament acvatic constant. Este disponibil─â ╚Öi o teras─â cu ╚Öezlonguri ╚Öi umbrele de soare. La barul piscinei/snack-bar sunt oferite b─âuturi r─âcoritoare. Diverse oferte garanteaz─â distrac╚Ťie, ca de exemplu minigolf, partide de golf ╚Öi biliard. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mancare

Zona cu restaurante dispune de un restaurant și de o cafenea. Se oferă spre rezervare demipensiune. Se oferă micul dejun, pranzul și cina.

Carduri de credit

In unitatea de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Iasi catre Ariadne Palace, Creta, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate