Circuit Argentina si Brazilia

Circuite America De Sud
de la
EUR 5398 00 EUR
2 adulti

ITINERARIU:

 

Ziua 1. Bucuresti – Buenos Aires

Check-in si imbarcare pe aeroportul din Bucuresti Otopeni pentru zborul cu destinatia Buenos Aires.

Ziua 2. Buenos Aires

Sosire si transfer la hotel. Timp liber pentru odihna sau plimbari individuale. Seara, cazare in Buenos Aires, la hotel Principado Downtown 4* sau similar.

Ziua 3. Buenos Aires

Mic dejun. Tur de oras in impresionanta capitala a Argentinei, denumit simbolic si orasul tangoului. Turul include: Plaza de Mayo, Primaria - Cabildo, Palatul Prezidential – Casa Rosada, Centrul Vechi si cele mai importante artere comerciale: 9 de Julio Avenue, una dintre cele mai late din lume, Avenida Mayo, Avenida Corrientes si Florida Street. Dupa-amiaza, se viziteaza un cartier rezidential faimos, La Recoleta. Oprire la mormântul faimoasei cântarete Evita Peron. Seara, cazare in Buenos Aires la hotel Principado Downtown 4* sau similar. 

Ziua 4.  Buenos Aires – Pampa de Buenos Aires*

Mic dejun. Zi libera sau optional excursie in Pampa de Buenos Aires*, in care se viziteaza o ferma traditionala.Aici se poate observa stilul de viata al legendarilor Gauchos, denumiti simbolic si cowboy argentinieni. Un prânz tipic argentinian este inclus si consta intr-un „asado”, o friptura locala foarte populara. Dupa-amiaza, spectacol  folcloric cu muzica si dansuri traditionale. Seara, cazare in Buenos Aires la hotel Principado Downtown 4* sau similar. 

Ziua 5. Buenos Aires – Tigre

Mic dejun. Tur panoramic in partea de nord a orasului, unde se poate admira Rio de Plata, cel mai lat râu din lume, Universitatea din Buenos Aires si stadionul River Plate World (exterior). Plecare pe renumita autostrada Panamerica spre Tigre, oras situat in delta Parana, renumit pentru aerul boem. Croaziera in Delta Parana. Seara, cazare in Buenos Aires la hotel Principado Downtown 4* sau similar.

Ziua 6. Buenos Aires – Puerto Iguazu

Mic dejun. Transfer la aeroport si imbarcare pe zborul cu destinatia Iguazu. Dupa aterizare, se viziteaza Cascada Iguazu, una dintre cele mai spectaculoase cascade din lume, intinsa pe o suprafata de 2700 m, situata la granita dintre Argentina si Brazilia. Seara, cazare in Puerto Iguazu la hotel Raices Esturion 4* sau similar. 

Ziua 7. Iguazu

Mic dejun. Dimineata se viziteaza Cascada Iguazu din Argentina. Denumita simbolic si „Gâtlejul Diavoluluil”, aceasta a fost inclusa in patrimoniul UNESCO. Seara, cazare in Puerto Iguazu la hotel Village Cataratas 3* sau similar.

Ziua 8: Iguazu– Rio de Janeiro  

Mic dejun. Transfer la aeroport si imbarcare pe zborul cu destinatia Rio de Janeiro, o metropola vibranta, renumita pentru scolile de samba, plaja Copacabana si Carnavalul de la Rio. Seara, cazare in Rio de Janeiro la hotel Americas Copacabana 4* sau similar.

Ziua 9. Rio de Janeiro

Mic dejun. Tur de oras „Rio Colonial“, care include vizitarea stradutelor inguste din centrul vechi al orasului, Candelaria, Parca XV, „Travessa do Mercado“, Catedrala Metropolitana si strada Sambodromo. Oprire la stadionul Mario Filho – Maracana, cel mai mare stadion din lume (vizita la exterior). Urcare cu telefericul pe Muntele Sugar Loaf, care ofera o panorama impresionanta asupra golfului Guanabana. Seara, cazare in Rio de Janeiro la hotel Americas Copacabana 4* sau similar.

Ziua 10. Rio de Janeiro

Mic dejun. Zi libera pentru explorarea orasului sau optional* vizita la Statuia lui Christos Mântuitorul, amplasat la sud de oras pe muntele Corcovado si inclus in cele 7 minuni ale lumii moderne. Seara, cazare in Rio de Janeiro la hotel Americas Copacabana 4* sau similar.

Ziua 11:  Rio de Janeiro – Bucuresti

Mic dejun. Transfer la aeroport si imbarcare pe cursa cu destinatia Bucuresti. 

 

Servicii optionale neincluse in pret:

•  Excursie in Pampa de Buenos Aires (pranz inclus): 199 Eur/ persoana

•  Vizita la Statuia lui Christos Mântuitorul: 99 Eur/ persoana

•  Pachet 2 excursii optionale: 269 Eur/ persoana (tarif valabil doar pentru plata in avans)

 

Servicii neincluse in pret:

• Taxe de intrare in parcul national Iguazu – Argentina & Brazilia – aprox. 70 USD/ pers (se achita local, poate suferi modificari pana la momentul calatoriei)

• Taxe de intrare la Sugar Loaf in Rio de Janeiro - aprox. 35 USD/pers (se achita local, poate suferi modificari pana la momentul calatoriei)

• Bacsisul pentru ghidul si soferul local: aprox 7 usd/ persoana/ zi 

 

Grup minim pentru organizarea circuitului: 25 persoane.

vezi mai multe

Circuite cu avionul din Bucuresti catre Circuit Argentina si Brazilia, Toate locatiile, Brazilia

Verifica tarife si disponibilitate