Circuit Iordania - Aqaba, Wadi Rum, Petra, Amman, Jerash, Marea Moarta

Circuite Iordania Iordania

Ziua 1. Bucuresti – Aqaba

Check- in si imbarcare pe aeroportul din Bucuresti Otopeni cu destinatia Aqaba. Tur panoramic de oras in Aqaba. Transfer si cazare in Aqaba la hotel Oryx 4* sau similar.

Ziua 2. Aqaba – Madaba – Nebo – Amman

Mic dejun. Plecare spre Amman. Pe drum se viziteaza Biserica Sf. Gheorghe din Madaba si Muntele Nebo. Sosire in Amman si cazare la hotel hotel Arena Space 4* sau similar.

Ziua 3. Amman – Jerash – Amman

Mic dejun. Tur de oras cu vizitarea celor mai importante atractii turistice: Muzeul Arheologic, Muzeul folclorului, Citadela si Amfiteatrul. Plecare catre Jerash un oras roman demn de grandoarea Romei antice. Seara, cazare in Amman la hotel Arena Space 4* sau similar.

Ziua 4. Amman – Marea Moarta – Aqaba

Mic dejun. Plecare spre Marea Moarta, care se afla la cea mai joasa altitudine din lume si are cea mai mare salinitate, creând un cadru natural impresionant. Sosire in Aqaba si cazare la hotel Oryx 4*sau similar.

Ziua 5. Aqaba – Petra – Aqaba

Mic dejun. Plecare spre Petra. Se viziteaza impresionantul „Oras Rosu”, construit in piatra in sec. VI si cunoscut ca una dintre cele 7 minuni ale lumii. Seara, cazare in Aqaba la hotel Oryx 4* sau similar.

Ziua 6. Aqaba – Wadi Rum*

Mic dejun. Timp liber sau excursie optionala la Wadi Rum*, o vale in nisip si granit situata in sudul Iordaniei, cunoscuta si sub numele de „Valea Lunii” sau „Desertul Martian”. Plimbare cu jeep-ul prin desert pentru a explora imprejurimile. Seara, cazare in Aqaba la hotel Oryx 4* sau similar.

Ziua 7. Aqaba – Plimbare cu barca pe Marea Rosie*

Mic dejun. Timp liber sau, optional, plimbare cu o barca cu podea de sticla pentru a descoperi minunile subacvatice din Marea Rosie*. Cazare in Aqaba la hotel Oryx 4* sau similar.

Ziua 8. Aqaba – Bucuresti

Mic dejun. Transfer la aeroportul din Aqaba pentru check-in si imbarcare pe zborul cu destinatia Bucuresti Otopeni.

 

*Pentru circuitele cu plecare in 30.10 si 25.11.2022, sosirea si plecarea vor fi pe Amman, astfel pachetul va avea ca structura de cazare 3 nopti in Amman si 4 nopti in Aqaba. Aceasta modificare nu va afecta vizitarea tuturor obiectivelor mentionare mai sus, doar ordinea de desfasurare va fi diferita. 

vezi mai multe

Alege localitatea de plecare