EN Sanitatem Spa treatment with / without referral ticket - half board / full board / All Inclusive 5,7,10,14 nights entry Sunday.
SPA offer Aqueduct with half board / full board / All Inclusive, cehck-in on Sunday for 5 or 7 nights.
Wellness Celestium with half board / full board / All Inclusive, check-in on Sunday for 5 or 7 nights.
The hotel is located in a picturesque area dominated by complete tranquility but not far from parks and shops.

Include: cina, concert romantic in Atrium Bar in 4/11/18/25.02, mic dejun, pranz, cina festiva in 5/12/19/26.02, mic dejun in 6/13/20/27.02. Mesele se servesc in sistem bufet suedez si includ bauturile non-alcoolice. Cina festiva include băuturi alcoolice si muzica live. In cazul in care, urmare a masurilor dispuse de autoritati, activitatea din hotel sau/si restaurant va fi inchisa, limitata, restrictionata la momentul desfasurarii evenimentului sau in situatia in care, pentru prevenirea raspandirii virusului SARS-COV2, managementul Bacolux Hotels decide inchiderea activitatii hotelului sau/si restaurantului, Afrodita Resort & Spa poate anula evenimentul cu obligatia de a informa clientii in functie de imprejurari, urmand ca sumele achitate in avans sa fie returnate. In cazul anularii de catre clienti, avansul achitat se returneaza.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Love's Weekend - Hotel Afrodita Resort Spa, Baile Herculane, Romania

×

ACTUALIZARE SISTEM REZERVARI

Stimati turisti, In perioada 6-10 decembrie 2023 (inclusiv) birourile noastre de rezervari sunt inchise pentru actualizarea sistemului la o noua versiune imbunatatita si mai rapida 🍹🌞 In acest interval nu se vor putea emite oferte, facturi si rezervari noi, insa se vor transmite in mod normal toate informarile de plecare si biletele de calatorie. Daca doriti sa efectuati o rezervare noua, va rugam sa ne contactati inainte sau dupa acest interval. Nr telefon urgente valabil doar pentru rezervari existente cu plecare in maxim 2 zile sau daca va aflati in destinatie - valabil doar Whatsapp 0742 68 22 18 . Revenim din 11 decembrie cu forte proaspete si un sistem imbunatatit de rezervari 😀