Oferte sejur Hurghada 2024
Rezervari Hurghada cu zbor direct din orasul tau
de la 449
Sejur Hurghada 2024 cu zbor charter

Peste 200 de resorturi disponibile la tarife avantajoase

 TOP Oferte in Hurghada cu taxe incluse si All Inclusive

Oferte sejur charter Hurghada 2024 de la 449 €

Hoteluri Premium - Ultra All Inclusive in Hurghada

20px
Informatii si rezervari sejur in Hurghada

Afla mai multe despre aceasta destinatie

 

Sejururi de 7 - 14 nopti in Hurghada cu taxe incluse si All Inclusive

Oferte EARLY BOOKING 2024 charter Hurghada de la 449 €

 

 

Ce includ pachetele de Sejur Hurghada, Egipt?

 

  • transport cu avionul Bucuresti Hurghada si retur, zbor direct cu compania Tarom / Blue Air;
  • 1 bagaj de cala de 20 kg si 1 bagaj de cabina de 5 kg;
  • 7 nopti cazare si regim de masa All Inclusive
  • transferuri aeroport hotel aeroport;
  • asistenta turistica in Hurghada pe toata durata calatoriei ;

 

Oferte sejur Hurghada, Egipt. Vacante in Hurghada cu zbor charter din Bucuresti, Cluj, Timisoara, Iasi, Oradea 

Atractii turistice in Hurghada. Ce poti vizita in vacanta ta din Hurghada, Egipt

📞 Rezervari charter direct Hurghada la telefon 0769 619 644 📞

Alte 100 de resorturi in Hurghada disponibile cu zbor charter direct din Bucuresti, Cluj, Timisoara, Iasi, Oradea ! Contactati-ne pentru tarife si disponibilitate in timp real

Tarifele sunt dinamice si pot varia in orice moment. Rezervarea se efectueaza in urma platii avansului.

 
 Vrei o vacanta personalizata? Solicita ajutorul expertului in vacante si personalizeaza-ti sejurul in Hurghada, Egipt
 

 

Detalii operationale charter Hurghada, Egipt  din Bucuresti si alte orase, orare exemplificative :

 

CONDITII FINANCIARE CHARTER HURGHADA, EGIPT :

 

TERMENE DE PLATA CHARTER HURGHADA :

  • 30% din pretul pachetului turistic la inscriere;
  • 90% din pretul pachetului turistic cu minim 35 zile inaintea plecarii;

Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 35 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.

In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

 

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:
  • 30 % din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face din momentul inscrierii si pana cu 35 zile inaintea plecarii;

100% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face intr-un interval mai mic de 35 zile calendaristice inainte de data plecarii sau pentru neprezentarea la program.

 

DESPRE HURGHADA, EGIPT

Hurghada este cea mai veche și mai renumită stațiune din Egipt.

Este lumea colorată și bizară a vieții coralilor și a peștilor din Marea Roșie care a adus Hurghada pentru prima dată în atenția lumii, în timp ce a revenit pe un teren solid, odinioară mică așezare de pescuit s-a transformat într-un oraș-stațiune care alimentează direct turismul.

Pentru nord-europenii (care reprezintă cea mai mare parte a afluxului de turism al orașului Hurghada), aceasta este o primă evadare de iarnă, cu plaje cu nisip alb și cer albastru din abundență pe tot parcursul anului.

Dar, în timp ce principala atracție turistică a orașului Hurghada tinde să cadă pe plajă, mai sunt multe lucruri de făcut, atât în apă, cât și pe uscat, pentru călătorii care doresc un gust de aventură.

 

Despre destinatia Hurghada. Ponturi calatorie Hurghada. Plaje din Hurghada de la hotelul Sentido Mamlouk.

1. Experimentați viața de plajă a lui Hurghada

Cele mai bune pete de nisip din Hurghada au fost toate revendicate de stațiunile de pe mal, care se întind de-a lungul coastei, atât la nord, cât și la sud de oraș.

Chiar dacă nu stați la unul dintre hoteluri, aproape toate stațiunile oferă acces zilnic non-oaspeților.

Pentru a proba cu adevărat viața de pe plajă a orașului Hurghada, ar trebui să vă rezervați pentru câteva nopți de viață la stațiune.

Cele mai bune plaje se află la sud de zona principală a orașului (numită Sigala), în numele imaginar „Resort Strip”.

Călătorește puțin mai spre sud și ajungi în zona cunoscută sub numele de Sahl Hasheesh, care găzduiește unele dintre principalele bucăți de plajă cu nisip alb și cele mai bune hoteluri de pe litoralul Mării Roșii.

 

2. Faceți o excursie cu barca la insulele Giftun

Insulele Giftun sunt una dintre cele mai populare excursii cu barca din Hurghada, cu porțiuni primare de nisip alb pentru a absorbi razele și oportunități de snorkeling din abundență.

Pentru cei care nu sunt pasionați de scufundări, recifele de corali ușor accesibile din zona care înconjoară țărmul insulei sunt un degustator excelent al frumuseții Mării Roșii.

În timpul sezonului turistic, când zeci de bărci coboară zilnic pe insule, tratați o excursie în Insulele Giftun doar ca pe o plajă, deoarece mulțimile sperie orice viață marină.

În perioade mai liniștite, în timp ce vâslați aproape de țărm, puteți observa pești colorați care zboară prin apa limpede,

Cei care nu sunt interesați de exploatări subacvatice pot pretinde pur și simplu un adăpost cu frunze de palmier pe plajă, pot sta pe spate și se pot bucura de soare.

 

3. Scufundați siturile strâmtorii Gubal

 

Strâmtoarea Egiptului Gubal, o fâșie îngustă de apă stoarsă între Coasta Mării Roșii și țărmul vestic al Peninsulei Sinai, este una dintre principalele destinații de scufundări ale Mării Roșii și este ușor accesibilă din Hurghada.

Accesat prin liveaboard din Hurghada, The Thistlegorm este cu ușurință cel mai popular site de scufundări din strâmtoarea Gubal, dar scafandrii care doresc să exploreze mai departe vor găsi o mulțime de alte oportunități de scufundare.

Una dintre cele mai satisfăcătoare zone de scufundări din strâmtoarea Gubal este Abu Nuhas, la o distanță de o zi cu barca de scufundare de Hurghada.

Această zonă din jurul insulei Shadwan din strâmtoare găzduiește șase locuri de scufundare separate, cu mai multe epave.

 

4. Explorează Deșertul cu Jeep sau Quad Bike

 

Cu atât de multă acțiune care se întâmplă în apă, unii călători uită că pe uscat există o întreagă lume deșertică de explorat.

Printre cele mai populare lucruri de făcut pe teren de la Hurghada se numără ciclismul cu quad, expedițiile cu jeep-ul și excursiile cu căruțe de dune în interiorul dunelor de nisip.

Nu trebuie să călătoriți foarte departe de orașul stațiunii pentru a descoperi wadi (văi) împânzite de salcâm, înconjurat de munți cu nuanțe roșii, care alcătuiesc cea mai mare parte a peisajului deșertului estic.

O modalitate populară de a experimenta acest interior al deșertului este safariul cu quad-uri de cinci ore din Hurghada, care include o pauză într-un sat beduin și o plimbare cu cămila.

 

5. Scufundări la Gota Abu Ramada

 

Cunoscut și sub numele de „Acvariul”, Gota Abu Ramada este un loc de scufundare cu cantități uriașe de viață marină și o grădină de corali cu pinacole.

Pentru scafandrii mai avansați și cu experiență, marea varietate a vieții marine este principala atracție.

Peștele declanșator, peștele-leu și peștele-clovn șerpuiesc mereu prin apele eterice albastre de aici și mulți scafandri reușesc, de asemenea, să întrețină razele de vultur rezidente.

 

6. Ia masa la portul de agrement Hurghada

 

Portul de agrement Hurghada este o adăugare destul de elegantă și modernă la cartierul central din Sigala. De când s-a deschis, a devenit una dintre principalele destinații de luat masa ale orașului și prinde viață după întuneric.

Mergeți aici la apusul soarelui, la promenada de lângă Marea Roșie sau așezați-vă cu un ceai și o sheesha (pipă de apă) la una dintre cafenele, în timp ce savurați ultima lumină de seară.

După aceea, rămâneți la masa la unul dintre restaurantele de aici, care oferă o gamă largă de bucătării, de la mâncăruri clasice egiptene la mâncăruri internaționale.

vezi mai mult

Cauti altceva ? Foloseste motorul nostru de cautare Oferte in timp real de la 30 de touroperatori
City Break title City Break subtitle
Hotel title Hotel subtitle
Flight title Flight subtitle
Activities title Activities subtitle
Transfers title Transfers subtitle