Zeci de destinatii exotice la tarife avantajoase Rezerva online 24/7 pe platforma de vacante exotice
City Break title City Break subtitle
Hotel title Hotel subtitle
Flight title Flight subtitle
Activities title Activities subtitle
Transfers title Transfers subtitle
Rezerva o destinatie exotica
Experti in vacante exotice si tarife avantajoase pentru tine
Rezervari vacante exotice

Este timpul să te relaxezi intr-o destinatie exotica cu zbor inclus. Sejur Exotic in Republica Dominicana, Maldive, Dubai, Zanzibar, Mauritius, Mexic si multe alte destinatii. Disponibilitate imediata și tarife personalizate.

Sejur exotic de vis in 2023. Cum sa ai parte de vacante exotice 2023 la tariful corect?

O oferta care poate fi atractiva pentru dumneavoastra este reprezentata de pachetele care includ atat cazarea cu mic dejun sau All Inclusive cat si zbor direct sau cu 1 escala, din Bucuresti, cat si transferuri locale si in unele situatii si asigurarile de calatorie. Iti recomandam sa rezervi din timp o vacanta Exotica 2023 poti astepta si o oferta de vacanta exotica last minute 2023.

Avem o varietate de hoteluri de lux disponibile, dar si hoteluri pentru cei cu buget redus, insa nu vom recomanda hoteluri care nu respecta standardele minime impuse de agentia noastra.

Nu uitati ca vacanta este singurul moment in care ne reincarcam cu adevarat bateriile, satisfactia fata de locatia de masa si cazare este deosebit de importanta pentru noi.

Poti economisi daca alegi o vacanta Exotica sau Sejur exotic in destinatii de vis si in 2023. 

Mediterana Tour te ajuta sa personalizezi vacanta ta Exotica 2023.
 
Suntem disponibili si pe Facebook aici
×

ACTUALIZARE SISTEM REZERVARI

Stimati turisti, In perioada 6-10 decembrie 2023 (inclusiv) birourile noastre de rezervari sunt inchise pentru actualizarea sistemului la o noua versiune imbunatatita si mai rapida 🍹🌞 In acest interval nu se vor putea emite oferte, facturi si rezervari noi, insa se vor transmite in mod normal toate informarile de plecare si biletele de calatorie. Daca doriti sa efectuati o rezervare noua, va rugam sa ne contactati inainte sau dupa acest interval. Nr telefon urgente valabil doar pentru rezervari existente cu plecare in maxim 2 zile sau daca va aflati in destinatie - valabil doar Whatsapp 0742 68 22 18 . Revenim din 11 decembrie cu forte proaspete si un sistem imbunatatit de rezervari 😀