Mediterana Tour

Adresa: Str Domneasca, 71 BIS, Galati
Nr. Reg. Com.: J17/1496/2019
CUI: 41507109

Licenta de turism: 2067 / 26.08.2019
Polita de asigurare: IF-i 3489 / 28.07.2022
Manager Turism: Radu Mihai Grecu

Tel.: 031 631 30 55
Tel. mobil: 0769 619 644
E-mail: office@mediteranatour.ro


 

 

 

Prestigiu

Agenția Mediterana Tour se bucură de o bună reputație pe piața turistică și garantează toate pachetele turistice prin polițe de asigurare de valoare ridicată

Experiență

Beneficiază de experiența de peste 15 ani a consultanților noștri în alegerea vacanței potrivite ție. Personalizăm călătoria ta.

Agenție touroperatoare

Agenția Mediterana Tour este licențiată ca fiind touroperatoare / organizatoare, având în permanență o poliță de asigurare pentru prestarea pachetelor turistice proprii și repatrierii turiștilor.

Digitalizare avansată

Investim masiv in tehnologie, care îți permite căutarea și rezervarea ofertelor în timp real 24/7, fără nevoia unui consultant.
 

 

 

Mediterana Tour este licentiata de Ministerul Turismului ca si  Agentie de turism Organizatoare / Tour-Operatoare.

Acest lucru inseamna ca va oferim calatorii garantate de polita de asigurare a pachetelor turistice.

 

Misiunea Mediterana Tour

 

Noi suntem de parere ca accesul la vacante premium este un drept al calatorului, de aceea am incheiat parteneriate solide pentru a va prezenta noi destinatii, circuite si sejururi fabuloase cu plecari din diferite orase ale tarii, dar si vacante personalizate in functie de dorintele dumneavoastra.

 

Experienta echipei noastre vine din pasiune si dedicare.

In urma cu 20 de ani am experimentat prima croaziera transtlantica, si de atunci am decis ca vom impartasi acest mod de a calatori cu dragii nostri romani.

 

Participarea la conferintele internationale, lansari de nava si multiple workshop-uri Costa Cruises, MSC Cruises, Princess Cruises, ne-au dezvoltat abilitatile.

 

Documente legale

Mediterana Tour este marca inregistrata a companiei Mediterana Tour and Cruise SRL CUI 41507109, înregistrată la Registrul Comerţuilui cu numărul J17/1496/2019, este o agenţie de turism licenţiată de Ministerul Turismului ca şi Agentie de turism Organizatoare / Tour-Operatoare cu următoarele documente legale.
Licenta Turism
Polita Asigurare