Mediterana Tour

Adresa: Str Domneasca, 71 BIS, Galati
Nr. Reg. Com.: J17/1496/2019
CUI: 41507109

Licenta de turism: 2067 / 26.08.2019
Polita de asigurare: I nr. 58178, valabila pana la 21.08.2024
Manager Turism: Radu Mihai Grecu

Tel.: 031 631 30 55
Tel. mobil: 0769 619 644
E-mail: office@mediteranatour.ro


 

 

 

Prestigiu

Prestigiu

Agen╚Ťia Mediterana Tour se bucur─â de o bun─â reputa╚Ťie pe pia╚Ťa turistic─â ╚Öi garanteaz─â toate pachetele turistice prin poli╚Ťe de asigurare de valoare ridicat─â
Experien╚Ť─â

Experien╚Ť─â

Beneficiaz─â de experien╚Ťa de peste 15 ani a consultan╚Ťilor no╚Ötri ├«n alegerea vacan╚Ťei potrivite ╚Ťie. Personaliz─âm c─âl─âtoria ta.
Agen╚Ťie touroperatoare

Agen╚Ťie touroperatoare

Agen╚Ťia Mediterana Tour este licen╚Ťiat─â ca fiind touroperatoare / organizatoare, av├ónd ├«n permanen╚Ť─â o poli╚Ť─â de asigurare pentru prestarea pachetelor turistice proprii ╚Öi repatrierii turi╚Ötilor.
Digitalizare avansat─â

Digitalizare avansat─â

Investim masiv in tehnologie, care ├«╚Ťi permite c─âutarea ╚Öi rezervarea ofertelor ├«n timp real 24/7, f─âr─â nevoia unui consultant.
 

 

 

Mediterana Tour este licentiata de Ministerul Turismului ca si  Agentie de turism Organizatoare / Tour-Operatoare.

Acest lucru inseamna ca va oferim calatorii garantate de polita de asigurare a pachetelor turistice.

 

Misiunea Mediterana Tour

 

Noi suntem de parere ca accesul la vacante premium este un drept al calatorului, de aceea am incheiat parteneriate solide pentru a va prezenta noi destinatii, circuite si sejururi fabuloase cu plecari din diferite orase ale tarii, dar si vacante personalizate in functie de dorintele dumneavoastra.

 

Experienta echipei noastre vine din pasiune si dedicare, activand la touroperatori internationali si linii de croaziera de prestigiu.

 

Participarea la conferintele internationale, lansari de vase, training-uri IATA si multiple calatorii de informare, ne-au dezvoltat abilitatile.

 

Documente legale

Mediterana Tour este marca inregistrata a companiei Mediterana Tour and Cruise SRL CUI 41507109, înregistrat─â la Registrul Comer┼úuilui cu num─ârul J17/1496/2019, este o agen┼úie de turism licen┼úiat─â de Ministerul Turismului ca ┼či Agentie de turism Organizatoare / Tour-Operatoare cu urm─âtoarele documente legale.
Licenta Turism
Polita Asigurare