Mediterana Tour

Adresa: Str Domneasca, 71 BIS, Galati
Nr. Reg. Com.: J17/1496/2019
CUI: 41507109

Licenta de turism: 2067 / 26.08.2019
Polita de asigurare: I nr. 58178, valabila pana la 21.08.2024
Manager Turism: Radu Mihai Grecu

Tel.: 031 631 30 55
Tel. mobil: 0769 619 644
E-mail: office@mediteranatour.ro


 

 

 

Prestigiu

Prestigiu

Agenția Mediterana Tour se bucură de o bună reputație pe piața turistică și garantează toate pachetele turistice prin polițe de asigurare de valoare ridicată
Experiență

Experiență

Beneficiază de experiența de peste 15 ani a consultanților noștri în alegerea vacanței potrivite ție. Personalizăm călătoria ta.
Agenție touroperatoare

Agenție touroperatoare

Agenția Mediterana Tour este licențiată ca fiind touroperatoare / organizatoare, având în permanență o poliță de asigurare pentru prestarea pachetelor turistice proprii și repatrierii turiștilor.
Digitalizare avansată

Digitalizare avansată

Investim masiv in tehnologie, care îți permite căutarea și rezervarea ofertelor în timp real 24/7, fără nevoia unui consultant.
 

 

 

Mediterana Tour este licentiata de Ministerul Turismului ca si  Agentie de turism Organizatoare / Tour-Operatoare.

Acest lucru inseamna ca va oferim calatorii garantate de polita de asigurare a pachetelor turistice.

 

Misiunea Mediterana Tour

 

Noi suntem de parere ca accesul la vacante premium este un drept al calatorului, de aceea am incheiat parteneriate solide pentru a va prezenta noi destinatii, circuite si sejururi fabuloase cu plecari din diferite orase ale tarii, dar si vacante personalizate in functie de dorintele dumneavoastra.

 

Experienta echipei noastre vine din pasiune si dedicare, activand la touroperatori internationali si linii de croaziera de prestigiu.

 

Participarea la conferintele internationale, lansari de vase, training-uri IATA si multiple calatorii de informare, ne-au dezvoltat abilitatile.

 

Documente legale

Mediterana Tour este marca inregistrata a companiei Mediterana Tour and Cruise SRL CUI 41507109, înregistrată la Registrul Comerţuilui cu numărul J17/1496/2019, este o agenţie de turism licenţiată de Ministerul Turismului ca şi Agentie de turism Organizatoare / Tour-Operatoare cu următoarele documente legale.
Licenta Turism
Polita Asigurare
×

ACTUALIZARE SISTEM REZERVARI

Stimati turisti, In perioada 6-10 decembrie 2023 (inclusiv) birourile noastre de rezervari sunt inchise pentru actualizarea sistemului la o noua versiune imbunatatita si mai rapida 🍹🌞 In acest interval nu se vor putea emite oferte, facturi si rezervari noi, insa se vor transmite in mod normal toate informarile de plecare si biletele de calatorie. Daca doriti sa efectuati o rezervare noua, va rugam sa ne contactati inainte sau dupa acest interval. Nr telefon urgente valabil doar pentru rezervari existente cu plecare in maxim 2 zile sau daca va aflati in destinatie - valabil doar Whatsapp 0742 68 22 18 . Revenim din 11 decembrie cu forte proaspete si un sistem imbunatatit de rezervari 😀